Een dag onder dolfijnen

Er zijn maar weinig mensen die niet van dolfijnen houden. Vakantie vieren op Tenerife heeft het voordeel dat je, wanneer je wordt aangetrokken door deze dieren en je ze nog nooit eerder in actie hebt gezien, nu de kans hebt ze van heel dichtbij te zien.

Enkele honderden tuimelaars en Indische griends die dit stukje van de Atlantische Oceaan hebben uitgezocht om er te blijven wonen. Als ze zouden kunnen spreken, zouden ze vertellen dat Tenerife voor hen een paradijs is vanwege het extreem zuivere water, de gematigde temperatuur en het gevarieerde menu van inktvisjes en andere lekkere hapjes.

Laat het niet na ze een bezoekje te brengen en de vredige sensatie te voelen die deze verbluffend intelligente zoogdieren uitstralen. De boottochten die aangeboden worden, kunnen variëren van een uur tot drie uur of meer en, wanneer je dat wilt, is een lunch of een hapje inbegrepen. Je kunt dit uitstapje ook maken met animatie aan boord of, wanneer je iets exclusief zoekt, in een romantische zeilboot voor twee.