Ziekenhuis Hospiten Sur

Dit ziekenhuis werd geopend in 1984. Het beschikt over 246 klinische bedden, vijf operatiekamers, twee verloskamers, IC, dagziekenhuis, polikliniek, spoedeisende hulp, scanner, radiologie, twee MRI-scanners en een hemodynamiekzaal. Je kunt er terecht voor een breed scala aan medische specialismen en diagnostische tests.

In 2015 werd het bekroond met de TOP 20 prijzen voor de beste particuliere ziekenhuizen in Spanje.

De Groep Hospiten is een internationaal ziekenhuisnetwerk met meer dan 45 jaar ervaring. De groep bestaat uit 19 ziekenhuizen verdeeld over verschillende landen waarvan er zich vier in Tenerife bevinden: twee in Puerto de la Cruz, een in Playa de las Américas en een in de hoofdstad van het eiland, Santa Cruz de Tenerife.

Alle ziekenhuizen in de groep voldoen aan de hoogste Europese standaarden en beschikken over de meest geavanceerde technologie en over de meest gerenommeerde gezondheidsprofessionals. Het team bestaat uit meer dan 4.000 personen.

Hospiten voldoet aan de meest strenge Europese kwaliteits- en milieunormen: ISO 9001 en ISO 14.001 en het EFQM 400+ keurmerk voor Europese Excellentie.

Het beschikt over meertalig personeel dat speciaal opgeleid is om internationale patiënten te helpen en het biedt gezondheidszorg in alle toeristische gebieden van Tenerife, met een 24-uursservice medische zorg thuis en in hotels.

Naast een uitstekende service, met inbegrip van spoedeisende zorg, ziekenhuisopname, chirurgie, laboratorium of radiologie, willen we ook wijzen op de interventionele cardiologie, minimaal invasieve hartchirurgie, endovasculaire/endoluminale diagnostiek en therapie.De groep Hospiten biedt innovatieve behandelingen - veel daarvan ambulant-, met alle garanties en veiligheid in een ziekenhuisomgeving:

• Cardiovasculaire sportkeuring

• Oogheelkunde: chirurgie bij verziendheid, chirurgie bij staar, enz.

• Urologie: Groene laser.

• Plastische, esthetische en herstellende chirurgie

• Dermo-esthetische behandelingen

• Tandheelkunde: implantaten, orthodontie en esthetische tandheelkunde

• Dialyse

Adres
HOSPITAL HOSPITEN SUR
C/ Siete Islas - Playa de las Américas 38660 ARONA
Fax.: 0034 922 79 36 18