Ziekenhuis Hospiten Rambla

Hospiten Rambla werd in 1995 geopend. Het beschikt over technisch hoogwaardige faciliteiten en apparatuur net als over toonaangevende specialiteiten als hartchirurgie, neurochirurgie, interventionele cardiologie en angiologie en andere geheel nieuwe specialismen als minimale invasieve hartchirurgie. Het centrum heeft daarnaast 91 klinische bedden, vijf operatiekamers en een verloskamer, neonatologie, IC, hoogwaardige medische technologie (MRI), nucleaire geneeskunde, een polikliniek, spoedeisende hulp, laboratorium voor biopathologie, spiraalvormige volumetrische scanner, radiologie en een hemodynamiekzaal.

De Groep Hospiten is een internationaal ziekenhuisnetwerk met meer dan 50 jaar ervaring. De groep bestaat uit 20 ziekenhuizen verdeeld over verschillende landen waarvan er zich vier in Tenerife bevinden: twee in Puerto de la Cruz, een in Playa de las Américas en een in de hoofdstad van het eiland, Santa Cruz de Tenerife.

Alle ziekenhuizen in de groep voldoen aan de hoogste Europese standaarden en beschikken over de meest geavanceerde technologie en over de meest gerenommeerde gezondheidsprofessionals. Het team bestaat uit meer dan 5.000 personen.

Hospiten voldoet aan de meest strenge Europese kwaliteits- en milieunormen: ISO 9001 en ISO 14.001 en het EFQM 500+ keurmerk voor Europese Excellentie.

Het beschikt over meertalig personeel dat speciaal opgeleid is om internationale patiënten te helpen en het biedt gezondheidszorg in alle toeristische gebieden van Tenerife, met een 24-uursservice medische zorg thuis en in hotels.

Naast een uitstekende service, met inbegrip van spoedeisende zorg, ziekenhuisopname, chirurgie, laboratorium of radiologie, willen we ook wijzen op de interventionele cardiologie, minimaal invasieve hartchirurgie, endovasculaire/endoluminale diagnostiek en therapie.

De groep Hospiten biedt innovatieve behandelingen - veel daarvan ambulant-, met alle garanties en veiligheid in een ziekenhuisomgeving:

• Uitgebreide medische check-up

Cardiovasculaire sportkeuring/looponderzoek/plasma rijk aan groeifactoren (gericht op sporters).

• Stamcellen toegepast voor behandeling van letsel aan het bewegingsapparaat.

• Oogheelkunde: LASIK, chirurgie bij verziendheid enz.

• Urologie: Groene laser.

• Plastische, esthetische en herstellende chirurgie

• Dermo-esthetiek en laserbehandeling van de huid, met laserontharing, laserbehandeling vaten en huidverjonging door lichtbehandeling

• Screening van hart en bloedvaten voor kinderen: gericht op kinderen vanaf 6 jaar die regelmatig sporten.

•Oogheelkunde: Lasik, chirurgie voor hypermetropie (verziendheid), netvlies, lenzen, enz.

• Tandheelkunde: implantaten, orthodontie en esthetische tandheelkunde

• Ozontherapie

• Dialyse

Adres
HOSPITAL HOSPITEN RAMBLA
Rambla General Franco, 115 38001 SANTA CRUZ DE TENERIFE
Fax.: 0034 922 29 10 88