Ziekenhuis Hospiten Bellevue en Tamaragua

Hospiten Bellevue, dat in 1969 geopend werd, beschikt over alle kwalitatief hoogwaardige faciliteiten voor diagnose en behandeling voor alle medische en chirurgische specialismen. Het beschikt over 192 klinische bedden, vier operatiekamers, een intensive care afdeling (IC), spoedeisende hulp, laboratorium voor biopathologie, scanner, radiologie en een hemodynamiekzaal. Hospiten Tamaragua is opgericht in 1980. Het beschikt over een dialyseclub met 37 bedden, polikliniek en revalidatie.

De Groep Hospiten is een internationaal ziekenhuisnetwerk met bijna 50 jaar ervaring. De groep bestaat uit 20 ziekenhuizen verdeeld over verschillende landen waarvan er zich vier in Tenerife bevinden: twee in Puerto de la Cruz, een in Playa de las Américas en een in de hoofdstad van het eiland, Santa Cruz de Tenerife.

Alle ziekenhuizen in de groep voldoen aan de hoogste Europese standaarden en beschikken over de meest geavanceerde technologie en over de meest gerenommeerde gezondheidsprofessionals. Het team bestaat uit meer dan 5.000 personen.

Hospiten voldoet aan de meest strenge Europese kwaliteits- en milieunormen: ISO 9001 en ISO 14.001 en het EFQM 500+ keurmerk voor Europese Excellentie.

Het beschikt over meertalig personeel dat speciaal opgeleid is om internationale patiënten te helpen en het biedt gezondheidszorg in alle toeristische gebieden van Tenerife, met een 24-uursservice medische zorg thuis en in hotels.

De groep Hospiten biedt innovatieve behandelingen - veel daarvan ambulant-, met alle garanties en veiligheid in een ziekenhuisomgeving:

• Eenheid voor gynaecologische esthetiek en intieme chirurgie

• Cardiovasculaire sportkeuring

• Oogheelkunde: chirurgie bij verziendheid, chirurgie bij staar enz.

• Urologie: Groene laser.

• Plastische, esthetische en herstellende chirurgie

• Dermo-esthetische behandelingen

• Dialyse

Andere diensten

24-uursservice in hotel en thuis (Tel.: 900 200 145)

Adres
HOSPITAL HOSPITEN BELLEVUE Y TAMARAGUA
Urb. San Fernando. C/ Alemania, 6 38400 PUERTO DE LA CRUZ
Fax.: 0034 922 37 03 12