Dialyse Teneriffa

Dialyse Teneriffa, gelegen op een natuurlijke en spectaculaire locatie met uitzicht op zee, biedt een dialysebehandeling voor patiënten met de nieuwste technologische ontwikkelingen en exclusieve diensten. Dit alles om ervoor te zorgen dat de patiënt van zijn vakantie kan genieten.

Het hooggekwalificeerde personeel behandelt patiënten in het Engels, Duits, Italiaans, Frans en Spaans, in een vakantiesfeer met de beste producten op de markt.

De monitoren die gebruikt worden in Dialyse Teneriffa zijn van het merk Fresenius Medical Care, evenals de filters, lijnen en andere dialyseproducten. Het centrum, met meer dan 500 vierkante meter, heeft vier dialysegebieden, waaronder een uitzicht op zee, waar de patiënten een spectaculair uitzicht hebben. Met zijn 27 dialysemonitoren is het het grootste vakantie-dialysecentrum op de Canarische Eilanden.

Het heeft talrijke erkenningen gekregen in gespecialiseerde publicaties op internationaal niveau. Het hele jaar door geopend, biedt het zijn klanten een uitgebreide service, luchthaventransfers, transfers naar het dialysecentrum, exclusieve ontbijten en speciale verzoeken.

Adres
DIALYSE TENERIFFA
C/ Honduras, 10-L7 - Puerto de Santiago 38683 SANTIAGO DEL TEIDE