Bodegas Monje

Wijnkelder gelegen in Noord-Tenerife

In de regio El Sauzal op 500 meter boven zeeniveau vind je onze wijngaard op rotsachtige maar vruchtbare grond, dankzij de vulkaan. Hoewel de wijnkelders in 1983 werden gebouwd, dateert de familietraditie van de Bodegas Monje uit 1750. Je vindt er nog steeds de oude eiken vaten waarin we fermenteren en de traditionele rode wijn creëren.

Zo combineren we een aantal van de oudste methoden met moderne technologie. Binnenin de wijnkelder hebben we een hoek ingericht speciaal voor groepen met een capaciteit van 100 personen (zittend) en ruimte voor nog eens 50 gasten staand. We organiseren alle soorten feesten, banketten, presentaties van onze producten, zakelijke bijeenkomsten, debatten, conferenties,... Het ideale kader dus voor een origineel en rustig evenement.

De deelnemers kunnen ook de wijnkelder en wijngaard bezoeken en ze kunnen ook enkele van onze oudste authentieke Canarische gerechten proeven.

Onze wijnen hebben aantrekkelijke kleuren, frisse, volle fruitige minerale aroma's vol leven, net zoals de aarde waarin ze geboren zijn.
Al onze labels worden geteld en zijn limited edition en zijn beschermd door de aanduiding van herkomst Tacoronte-Acentejo, die de productie en het bottelen beheert. Het label garandeert zijn oorsprong en kwaliteit.

Adres
BODEGAS MONJE
Cruz de Leandro, 36 38359 EL SAUZAL
Fax.: 0034 922 58 50 27