Restaurante Sabor Canario

Restaurant met creatieve keuken in het noorden van Tenerife

Gevestigd in een van de oudste huizen van het historisch centrum van La Orotava, biedt dit restaurant een familiaire sfeer en een zeer persoonlijke bediening; de ideale combinatie om van een lekkere maaltijd of goed diner te genieten.

De gastronomie van het eiland neemt hier een bevoorrechtte plaats in. Je kunt er genieten van de traditionele Canarische keuken en de wijnen uit de Orotavavallei. De reputatie van dit restaurant wordt nog eens bevestigd omdat het meerder jaren de nationale prijs 'Plato de Oro a la Gastronomía Canaria' van het ministerie van Toerisme heeft ontvangen.

Het is de ideale plek waar je kunt genieten van het dagmenu, bijeenkomsten of zakendiners kunt houden en je ruime keuze hebt uit de heerlijkste gerechten van de gevarieerde kaart. Er zijn ruimten met verschillende capaciteiten (er is ruimte voor meer dan 200 personen) naargelang de behoefte van de klant; de centrale binnenplaats biedt plaats aan 90 personen, de 'cuadra' aan 64 en de 'tasca' aan 35. Er is ook een charmante wijnkelder voor 17 gasten.

Je kunt deze ervaring ook uitbreiden met een aangenaam verblijf in Hotel Rural Orotava, gevestigd op de tweede verdieping van de villa of met het kopen handgemaakte voorwerpen in hun winkel.

Adres
RESTAURANTE SABOR CANARIO
C/ Carrera Escultor Estévez, 17 38300 LA OROTAVA
Fax.: 0034 922 32 27 25