Papa Negra Restaurant

Gesitueerd in een binnenzaal van het Iberostar Heritage Grand Mencey Hotel onderscheidt de restaurantzaal zich door haar elegante design. De combinatie van grote ramen en neokoloniale architectuur creëren een ideale sfeer voor elke gelegenheid.

Onder leiding van chef-kok Alejandro Quintero is elk gerecht een ode aan de Canarische keuken. Tot de meest opvallende creaties behoren gegrilde halfgezouten kaas uit La Palma met waterkerssalade, tomatenjam, jareado gofio (speciale geroosterde meelsoort) en chicharrones (knapperig gefrituurde varkenshuid). Deze delicatessen zijn slechts een greep uit het creatieve culinaire aanbod dat het restaurant te bieden heeft: de versheid en authenticiteit van lokale ingrediënten. Onder de producten die deel uitmaken van het menu zijn cherne, Canarische zeewolf, de sama roquera, een rosé‑kleurige zeebrasem, Atlantische tonijn en de authentieke kazen uit de archipel. Elk recept is ontworpen om de unieke texturen en smaken van de producten uit de regio te versterken.

In het weekend is het bovendien mogelijk om te genieten van de Sprunch, een unieke ervaring die 90 minuten ontspanning in het SPA Sensations-watercircuit combineert met een voortreffelijke Gourmet Brunch.

*De kledingvoorschriften van het restaurant vereisen een lange broek en een shirt met mouwen voor mannen en formele kleding voor dames.

Adres
RESTAURANTE PAPA NEGRA
Avda. Doctor José Naveiras, 38 38004 SANTA CRUZ DE TENERIFE