Etereo by Pedro Nel

Etéreo, gelegen in het hart van Toscal in Santa Cruz, werd genomineerd als "Best Restoration Project 2019" in de Top 10 Restaurants IX Uitgave 2020 van de Canarische Eilanden. Het heeft zich ook onderscheiden in de Tripadvisor-ranking en positioneert zich als een van de beste restaurants in Santa Cruz de Tenerife.

Het werd geboren uit de hand van de erkende chef-kok Pedro Nel Restrepo, die na vele jaren ervaring een nieuw concept krijgt, waarbij hij wedt op een traditionele, creatieve en Latijnse karakterkeuken met kanarische knipogen.

Op het menu staan salades, carpaccio's van lendenen, ceviches, konijnen- en Andesbananenkroketten, roereieren van kikkererwten, Andesbananenescachos met gegrilde octopus en mojo; en het heerlijkste vlees vleespastei en srirachasaus; een typisch gerecht uit de Creoolse keuken van Medellín, de Colombiaanse stad waar Pedro Nel Restrepo vandaan komt.

Etéreo is een modern en zeer gastvrij etablissement dat een bezoek waard is. Het grote professionele team en de passie voor een goede service garanderen te allen tijde het genot van een kwaliteitsvolle keuken, met de nadruk op de smaken van het eiland Tenerife.

De managers nodigen u uit om u te laten verrassen door een "etérea (etherische)" ervaring.​

Adres
ETÉREO BY PEDRO NEL
C/ San Antonio, 63 38001 SANTA CRUZ DE TENERIFE