El Rincón de Juan Carlos

Dit gastronomischerestaurant werd bekroond met een Michelinster in 2016 en kreeg twee Repsol-zonnen. Aan het hoofd staan de gebroeders Padrón. Juan Carlos Padrón, de enige chef op de Canarische Eilanden die in 2017 de prestigieuze onderscheiding ‘Chef de L’Avenir’ in ontvangst mocht nemen van de Académie Internationale de la Gastronomie, staat samen met zijn broer Jonathan in voor het zoete gedeelte, hun partners Raquel en María José staan in voor de zaal en de bodega.

De keuken van Rincón de Juan Carlos barst van de creatieve en verfijnde signatuurgerechten, waar smaken volledig tot hun recht komen zonder de essentie van het bord te verhullen. Smaak en evenwicht zijn de onomstotelijke pijlers bij de bereiding van de gerechten, die topproducten van lokale en internationale bodem combineren.

Het restaurant bevindt zich op het dak van het hotel Royal Hideaway Corales Beach, in een volledig gerenoveerde ruimte die een prachtig uitzicht biedt over de Atlantische Oceaan, maar toch de intieme en gezellige sfeer behoudt.
Diensten
  • Diner van dinsdag tot zaterdag van 18u30 tot 22u00
  • Lunch op zaterdag van 13u00 tot 14u30
Adres
EL RINCON DE JUAN CARLOS (RESTAURANTE ROYAL HIDEAWAY CORALES RESORT)
C/ Virgen De Guadalupe, 21 - Playa La Enramada - La Caleta 38679 ADEJE