Casa del Drago

Ontspanning, natuur, duurzaamheid en lokaal producto

​​Huis waarvan de gevel dateert uit 1748, is een ontmoetingsplaats op elke route door het noorden van Tenerife om de natuur te ademen, tapas en een product te delen, eenvoudig, licht en lokaal onder het waakzame oog van het Drago.

Huis waarvan de gevel dateert uit 1748, is een ontmoetingsplaats op elke route door het noorden van Tenerife om de natuur te ademen, tapas en een product te delen, eenvoudig, licht en lokaal onder het waakzame oog van Drago.

Casa del Drago stelt u in staat om te genieten van de beroemde premium kaasplanken (afhankelijk van de productie), waarvan sommige prijzen hebben gewonnen bij de World Cheese Awards en altijd vergezeld gaan van geselecteerde wijnen van het eiland, met name Icod de los Vinos. Voor de liefhebbers van gezond leven, verse salades en natuurlijke sappen (afhankelijk van het seizoen), "kilómetro cero" lokale broden en gebak, ambachtelijke bieren, gerimpelde aardappelen met de beste mojos uit traditionele recepten, almogrotes, oliën, beperkte productiehoning en andere culinaire lekkernijen geproduceerd op de Canarische Eilanden.

Diensten

Tapas Wine&Cheese Bar

Coffe House Bar

Historische en bevoorrechte enclave.

Lokale designwinkel en wijnbar

Terras met uitzicht op de Drago Milenario.

Reserveringen voor groepen

Reserveringen voor evenementen

.​
Adres
CASA DEL DRAGO
C/ Arcipreste Ossuna, 3 38430 ICOD DE LOS VINOS