SIAM PARK - Amusementsparken - Tenerife

Siam Park

Waterpark in het zuiden van Tenerife
Siam Park
cerrar
Pagina via e-mail versturen

SIAM PARK, het koninkrijk van het water, staat algemeen bekend als de onbetwiste referentie voor de nieuwe generatie waterparken, omdat deze door TripAdvisor zijn bekroond met de Travellers Choice Award als het beste ter WERELD.

Ongelooflijke attracties

Kinnaree, de Dragón, de Gigante of de Torre del Poder zijn voorbeelden van attracties met een geweldige snelheid en pure adrenaline, ideaal voor degenen die op zoek zijn naar intense emoties. Maar er is ook met de kleintjes rekening gehouden. Daarom werd Sawasdee, de perfecte waterspeeltuin, ontworpen. Hier vind je een replica van de grote attracties, zodat ze net als volwassenen van dezelfde gevoelens van adrenaline kunnen genieten, maar dan aangepast aan hun grootte.

LA TORRE DEL PODER

Een ware overdosis aan adrenaline en schokkende emoties zijn de gevoelens die miljoenen mensen hebben ervaren die het avontuur van 'zero gravity' in de Torre del Poder zijn aangegaan waarbij je via een bijna verticale helling van 28 meter hoog naar beneden gaat.

VOOR ELK WAT WILS

En voor degenen die ontspanning, rust en natuur verkiezen, biedt Siam Park een scala aan mogelijkheden, met zijn witte zandstrand, exotische uitzichten, tropische tuinen en ontspannen wandelingen langs het kristalheldere water van de Mai Thai River. Het Palacio de Olas is een ongeëvenaarde plek waar bezoekers van verschillende soorten golven kunnen genieten, van kleine golven tot grote golven van meerdere meters hoog, terwijl er anderen zijn die liever tot rust komen op het sensationele Playa Siam met prachtig wit zand.

NIEUWE ATTRACTIE SINGHA

Binnenkort zullen we Singha, de grote nieuwigheid van het jaar, inwijden. Geweldige hoeveelheden adrenaline, waarbij een rubberbootje voor drie mensen door water wordt aangedreven om met een geweldige snelheid naar beneden te zoeven. Meer dan 200 meter glijbanen die omhoog en omlaag gaan en voortdurend van richting veranderen garanderen constante opwinding.

Siam Park, een onvergetelijke ervaring in het Canarische paradijs

Diensten

Siam Park beschikt ook over alle comfort en diensten:

- Winkels in de drijvende markt,

- Vijf zones met restaurants die een breed scala aan gerechten bieden om uit te kiezen,

- Kleedkamers met douches,

- Kluisjes en handdoeken te huur; hangmatten, parasols en reddingsvesten

- Privéhuisjes voor 4/6 personen

- Een Villa VIPis geschikt voor maximaal 15 personen en heeft een eigen jacuzzi of de grote nieuwigheid voor deze zomer van 2015: het spectaculaire Casa VIP.

Contact

Siam Park

Avda. Siam Park s/n. Costa Adeje 38660 adeje

Tel.:: 0034 822 070 000

Fax.: 0034 822 072 102

Multimediagalerij