Transportes HerreraBus

HerreraBus is een bedrijf dat zich sinds 10 jaar bezighoudt met het gelegenheidsvervoer op Tenerife. De stelregels van de onderneming zijn: een correcte en onberispelijke zorg voor het welzijn en comfort van de passagier, een voortreffelijke aandacht voor elke reiziger en een onberispelijke klantenservice met een betrouwbare en stipte dienstverlening.

Zowel de eigenaar, met meer dan 35 jaar achter het stuur, als alle andere professionele medewerkers en chauffeurs kunnen bogen op een jarenlange ervaring in het gelegenheidsvervoer voor de toeristensector, en staan borg voor een betrouwbaar en veilig transport.

Bus Herrera beschikt over een moderne vloot van 11 nieuwe minibussen in de modernste uitvoeringen. De vervoerscapaciteit van deze bussen varieert van één tot en met 21 personen. Voor grotere groepen kunnen net zoveel minibussen worden ingezet als nodig.

De kwaliteit van de dienstverlening blijkt uit de hoge mate van tevredenheid van de reisbureaus en touroperators waar het meest mee wordt samengewerkt.

Adres
HERRERA BUS
C/ Maestro Estenay, 11 - 6 D 38010 SANTA CRUZ DE TENERIFE
Fax.: 0034 922 32 58 34