Transportes Barrera Chinea

Het vervoersbedrijf werd eind zestiger jaren van de afgelopen eeuw opgericht door Domingo Barrera Chinea. Vandaag de dag wordt het gerund door de tweede generatie van de familie, met nog altijd dezelfde waarden van de oprichter hoog in het vaandel: het vervoer van personen met het hoogst mogelijke niveau van veiligheid, kwaliteit en comfort, en tevreden klanten aan het einde van elk traject.

We werken daarom ononderbroken aan de modernisering van onze vloot, de aanpassing aan de nieuwste technologieën en de laatste ontwikkelingen op de markt, en aansluiting op de wensen van alle verschillende klanten aan wie wij onze diensten aanbieden: Toerisme, cruises, congressen & incentivereizen, sport en cultuur, bedrijven, scholieren, verenigingen en mensen met beperkte mobiliteit (met speciaal aangepaste voertuigen).

Diensten

Onze vloot bestaat uit 40 minibussen en touringcars, met capaciteiten van 4 t/m 59 zitplaatsen, uitgerust met de nieuwste technologie op het gebied van veiligheid en milieu, zitplaatsen met kantelbare rugleuningen, individuele klimaatregeling op elke zitplaats, DVD, radio en CD, microfoon, veiligheidsgordels en kofferruimte.

Ons bedrijf heeft vestigingen in het noorden, het centrum en het zuiden van het eiland, wat ons een ​​grote actieradius geeft en in staat stelt snelle service te verlenen voor elke door de klant gewenste gelegenheid en voor elk doel: luchthavens, scheepshavens en de belangrijkste toeristische bestemmingen op het eiland.

Adres
TRANSPORTES BARRERA CHINEA
C/ Las Loas, 5 - Las Veredillas 38107 SANTA CRUZ DE TENERIFE
Fax.: 0034 922 62 33 54