Ziekenhuizen

Als je op zoek bent naar de perfecte plek met het heerlijkste weer om te herstellen, dan is Tenerife je ideale keuze. Het eiland voldoet aan alle vereisten van een Europese bestemming voor een comfortabel herstel met alle nodige rust, met de beste professionele hulpverleners en artsen en de modernste apparatuur.

Als je een reisverzekering hebt afgesloten dan zijn meestal de kosten van een particulier doktersbezoek gedekt. De meeste particuliere ziekenhuizen en klinieken zijn aangesloten bij particuliere zorgverzekeraars.

We konden geen resultaten vinden die overeenkomen met uw zoekopdracht.


Europese ziekteverzekeringskaart

De Europese ziekteverzekeringskaart geeft individueel recht op medische zorg tijdens je verblijf op het eiland die medisch gezien noodzakelijk is. De kaart is geldig voor ingezetenen van een lidstaat van de Europese Unie (Oostenrijk, België, Tsjechië, Cyprus, Denemarken, Slowakije, Slovenië, Spanje, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Polen, Portugal, Verenigd Koninkrijk, Zweden), de Europese Economische Ruimte (IJsland, Liechtenstein, Noorwegen) en Zwitserland. Bedenk dat de EZVK niet geldig is als je naar het eiland gekomen bent voor een specifieke medische behandeling. Let ook op de vervaldatum van de kaart.

Alarmnummer: 112 (24/7)

Door de alarmcentrale wordt je te woord gestaan in het Spaans, Engels en Duits voor het inroepen van alle hulpdiensten bij ongevallen, brand, openbare veiligheid en reddingsoperaties op zee of op het eiland.

We konden geen resultaten vinden die overeenkomen met uw zoekopdracht.