Marina de San Miguel

Jachthaven aan de zuidkant van Tenerife

Op 10 minuten van de luchthaven Tenerife Sur, bij woonwijk Urbanización Amarilla Golf, zie je vanaf het water de jachthaven Marina San Miguel liggen tussen de ‘rode berg’ en de ‘gele berg’, met op de achtergrond de hoge top van de Teide, en met vlakbij twee spectaculaire golfbanen: Amarilla Golf en Golf del Sur.

De haven heeft 350 ligplaatsen voor schepen van 10 tot 30 meter lang. De ligging en het klimaat hier zijn zo uitzonderlijk dat jachteigenaren daadwerkelijk 365 dagen per jaar van hun schip kunnen genieten. Ook alle aanwezige voorzieningen maken van deze haven de ideale plek om te genieten van je welverdiende rust, en om het schip vaarklaar te maken voor de oversteek.

Naast de aantrekkelijke kenmerken van de jachthaven zelf, biedt de plek nog andere voordelen die een verblijf hier uniek maken. Aan de ene kant is er hole nummer 12 van Amarilla Golf, helemaal binnen het gebied van de jachthaven. Het uitzicht daarop bij het binnenlopen van de haven is werkelijk iets unieks.  Verder biedt de omgeving een brede waaier aan recreatiemogelijkheden, van onderwatersafari’s tot paardrijden, van diepzeeduiken tot sportvissen.
Adres
MARINA DE SAN MIGUEL
Urb.Amarilla Golf. 38639 SAN MIGUEL
Fax.: 0034 922 78 50 75