Divertour Viajes

Reisbureau op Tenerife

Reisbureau, opgericht in 1995, in het centrum van Puerto de la Cruz, dat zich onderscheidt door veel aandacht en een zorgvuldige bediening van elke klant. DIVERTOUR VIAJES steunt op een team van hooggekwalificeerde professionals met jarenlange ervaring.

We staan ​​altijd open voor andere nationale reisbureaus en internationale touroperators. Wij bieden transfers, hotels, excursies, pendeldiensten naar de luchthavens, autoverhuur, VIP-auto's met chauffeur, themaparken en allerlei aanvullende recreatieve activiteiten op de eilanden.

DIVERTOUR VIAJES is als reisbureau erkend door de IATA en RENFE, is lid van de Vereniging van reisbureaus van Tenerife, SPET (Turismo de Tenerife) en Puerto de la Cruz Xperience.

Bij DIVERTOUR VIAJES draait alles om de tevredenheid van de klant, met een hoge kwaliteit van onze uitgebreide en gepersonaliseerde dienstverlening, en constante innovatie.

Op onze website www.viajesdivertour.com vindt u ons complete aanbod van excursies, tours en activiteiten, met de nodige opties voor veilig betalen.

Diensten
Organisatie van groepsreizen en individuele reizen
Reserveringen: hotels, transfers, excursies, ondersteuning, enz.
Adres
DIVERTOUR VIAJES
C/ Zamora, 13 38400 PUERTO DE LA CRUZ
Fax.: 0034 922 38 56 24