White Tenerife Sea Chárter

White Tenerife, een toonaangevend bedrijf in nautische diensten op Tenerife, biedt een unieke en onvergetelijke ervaring in het zuiden van het eiland.

Tot de mogelijkheden voor klanten behoort een drie uur durende excursie aan boord van hun exclusieve, volledig uitgeruste zeilboten voor comfortabel en veilig zeilen. Met een maximum van 11 personen garanderen zij een ruime en voldoende mobiliteit aan dek. Ze vertrekken dagelijks.

Een andere optie is de ruime en comfortabele catamaran met duurzame navigatie waarbij niet alleen walvissen en dolfijnen worden gezien, maar het is ook mogelijk om naar hun gesprekken te luisteren dankzij de onderwatergeluidsinstallatie en de luidsprekers aan dek. Ze bieden dagelijkse excursies van drie en vijf uur, de laatste met een bezoek aan de ongelooflijke kliffen van Los Gigantes—.

Naast het overwegen van vriendelijke zoogdieren, kunnen gebruikers zwemmen in baaien met kristalhelder water, snorkelen en ontspannen op het dek zonnen en genieten van een gratis hapje op basis van broodjes, frisdrank, water en bieren.

Het is ook mogelijk om een privé charter van drie tot 12 uur te huren, zodat u exclusief gebruik kunt maken van de boot en kunt beslissen wat u wilt doen en waar u heen wilt, van een bezoek aan het zustereiland La Gomera tot het prachtige zuiden van Tenerife.

Meer informatie vindt u op www.whitetenerife.com

Diensten
  • Zeilboten - Geplande excursie van 3 uur. Dagelijks vertrek om 10:00, 13:00 en 16:00 uur.
  • Catamaran - Geplande excursies van 3 en 5 uur. Dagelijks vertrek.
  • Geprogrammeerde excursie van 2 uur. "Zonsondergang op Tenerife".
  • Charter (van 3 uur tot een hele dag of weken).
  • Afhalen in een hotel of appartement tussen Los Cristianos en Costa Adeje (andere locaties op aanvraag).
Adres
WHITE TENERIFE
Marina Puerto Colón - Pantalán 8 38508 ADEJE