Divertour Viajes

Toerorganisator op Tenerife

Reisbureau sinds 1995, in het centrum van Puerto de la Cruz. Het bureau onderscheidt zich door individuele aandacht voor de klant en door een team van hooggekwalificeerde en ervaren professionele medewerkers.

Het ondersteunt bovendien ook al jarenlang het inkomende toerisme in opdracht van nationale en internationale touroperators. Het serviceaanbod omvat transfers, hotels, excursies, luchthavenpendels, autoverhuur, VIP-auto's met chauffeur, kaartverkoop voor themaparken en allerlei aanvullende recreatieve activiteiten op de eilanden.

Bovendien is de onderneming gespecialiseerd in het organiseren van incentivereizen en congressen. Het bureau is erkend door de IATA en RENFE, is lid van de Vereniging van reisbureaus van Tenerife, van Turismo de Tenerife en van Puerto de la Cruz Xperience.

Bij Divertour Viajes staat de tevredenheid van de klant centraal. De kwaliteit van de uitgebreide en persoonlijk op maat gesneden dienstverlening en een constante innovatie is altijd gegarandeerd.

Op onze website www.viajesdivertour.com vind je ons complete aanbod van excursies, tours en activiteiten, met de nodige kanalen voor veilig betalen.

Diensten

- Excursies, transfers, sightseeing, themaparken, ondersteuning

- Organisatie van groepsreizen en individuele reizen

- Cruise-specialisten.

- Boeken van vliegtickets, schepen, treinen, enz.

Adres
DIVERTOUR VIAJES
C/ Zamora, 13 38400 PUERTO DE LA CRUZ
Fax.: 0034 922 38 56 24