Insentur.es

Bij insentur.es is men zich bewust van de transformerende kracht van reizen. Al meer dan 15 jaar blinkt het bedrijf uit in het combineren van plezier met de bedrijfswereld, het verbeteren van werkomgevingen en een toename in de omzet, positieve resultaten en menselijke contacten. Het geheim schuilt in de gepersonaliseerde diensten die ze aanbieden, die nauwkeurig zijn afgestemd op de behoeften van elk bedrijf en elk individu.

Bij insentur.es is elke reis een kans om je leven te verrijken en te transformeren. Voeg je bij deze gemeenschap en ontdek een wereld waarin zaken doen en vrije tijd samenkomen in een onvergetelijke ervaring.

 

Diensten
  • Bleisure (Business & Leisure): Insentur.es geeft het concept zakenreizen een nieuwe betekenis en combineert op meesterlijke wijze plezier met strategie. Elke reis wordt een kans voor teambuilding en het verhogen van de productiviteit en loyaliteit onder collega's in een prachtige omgeving als Tenerife.
  • Evenementen: Insentur.es is gespecialiseerd in het creëren van gedenkwaardige evenementen. Van bedrijfsevenementen die de verkoop en klantenbinding stimuleren tot sociale bijeenkomsten die onderlinge banden versterken en plezier toevoegen. De volgende ervaring is slechts een klik van je verwijderd.
  • Holiday Planning (het plannen van vakanties): het bedrijf doet er alles aan om je te helpen de perfecte vakantie te plannen. Tijd maximaliseren, stress minimaliseren en verbazingwekkende plekken op dit prachtige eiland ontdekken, en dat alles binnen je budget. Dat is de specialiteit van insentur.es; vakantiedromen omzetten in onvergetelijke ervaringen.
  • Travel Club en digitale nomaden: een gemeenschap die gepassioneerd is over reizen en van het leven genieten, en exclusieve voordelen en kortingen krijgt op accommodatie, vluchten, autoverhuur en activiteiten om vaker te kunnen genieten en Tenerife te bezoeken. Klaar om lid te worden van een wereldwijde familie van avonturiers?
Adres
INSENTUR.ES
C/Tinguafaya 6, C205, Chayofa 38652 ARONA