Volcanolife

Volcano Teide Experience is de ervaringscatalogus van de Kabelbaan van de Teide. Deze catalogus biedt de best denkbare activiteiten in het Nationaal Park Teide, met de garantie van een degelijk bedrijf en de hoogste kwaliteitsnormen. Meer dan 40 jaar ervaring met bezoekers van dit verbazingwekkende vulkanische gebied hebben het tot het eerste grote natuurrecreatiecentrum op de Canarische Eilanden gemaakt.

Volcano Teide Experience is ontstaan uit de aanbevelingen en de vraag van bezoekers die meer en beter de schatten van het Teide Nationaal Park wilden leren kennen. Kies uit een compleet aanbod van op maat gemaakte ervaringen, waarbij u wordt begeleid door ware experts.

Sunset & Stars, bijvoorbeeld, is een activiteit waarbij u vanaf het bergstation van de kabelbaan de zonsondergang en de schaduw van de Teide over de zee kunt bekijken. Bij het vallen van de avond wordt de activiteit afgesloten met een astronomische waarneming waarbij telescopen met extra veel zoom worden gebruikt. Enkele van de andere activiteiten die worden aangeboden: rondleidingen in het Observatorium Teide, wandelingen naar de top van de vulkaan, excursies om de meest verrassende hoeken van het Nationaal Park te ontdekken...

Adres
VOLCANO TEIDE EXPERIENCE
Ctra. TF-21, Km. 40,2 - Parque Nacional del Teide 38002 LA OROTAVA