Tenerife Dolphin Excursiones Marítimas

Pleziervaartbedrijf in Zuid-Tenerife

Tenerife Dolphin, een Canarisch bedrijf dat al sinds 1985 pionierswerk verricht op het gebied van excursies op zee. Met meer dan 35 jaar ervaring in walvissen en dolfijnen kijken.

Tenerife Dolphin is lid van het Carta por la Sostenibilidad de Avistamiento de Cetáceos (Charter voor walvissafari's Duurzaamheid) en is het eerste maritieme excursiebedrijf in Spanje dat het ISO 14001:2015-certificaat voor Sistema de Gestión Ambiental (Milieubeheersysteem) heeft ontvangen, wat aantoont dat het bedrijf zich op milieuvriendelijke en duurzame wijze inzet voor het milieu en de natuurlijke omgeving.

De Royal Delfin catamaran is de enige in Tenerife met 16 onderwater panoramische ramen van 50 inch elk, een luxe voor de ogen van iedereen die walvissen wil spotten, op een reis waar u de grootste diversiteit aan walvisachtigen (walvissen en dolfijnen) in Europa onder water kunt zien, in vrijheid en in hun natuurlijke habitat. Bovendien heeft het schip de Bandera Azul ("Blauwe Vlag"), toegekend door de regering van de Canarische Eilanden, die aan vaartuigen die voldoen aan de wettelijke eisen en voorschriften voor het observeren van walvisachtigen, dit kenmerk toekent en verplicht stelt.

 

Diensten
  • Excursies, 2 uur minicruise, 3 uur Atlantische cruise, 4,5 uur cruise Los Gigantes - Masca.
  • Observatie van de mariene fauna, walvissen en dolfijnen en de natuurlijke omgeving van de zuidwestkust van Tenerife.
  • Grondtransport inbegrepen in de excursies (check de opstapplaatsen en -tijden op de website).
  • Gespecialiseerde meertalige gids aan boord.
  • Drankjes: Bier, water, frisdranken, sangria en sap (excursies van 4,5 en 3 uur).
  • Gratis aperitief en lunch aan boord (4,5 uur excursie) of gratis lunch aan boord (3 uur excursie).
  • Zwemstop in de baai van Masca (4,5 uur excursie) of op het strand van Diego Hernandez (3 uur excursie).