Picarus Sailing Club

Picarus Sailing is een bedrijf dat gespecialiseerd is in excursies op zee om walvisachtigen en vogels in de wateren rond de Canarische Eilanden te observeren. De mensen die bij Picarus werken hebben een passie voor hun werk, voor de zee en de natuur.

Zij hebben als doel ervoor te zorgen dat de gasten zowel de avonturier in zichzelf ontdekken als de verrassingen die het eiland voor ze in petto heeft. Al jarenlang delen zij met vele toeristen en bewoners de fascinerende excursies op zee en de observatie van walvisachtigen. Het comfort van de gasten is hun specialiteit, dat is de reden waarom ze maximaal acht personen aan boord meenemen. De gasten gaan altijd vergezeld van een schipper en een matroos, deze staan de hele reis tot hun beschikking. Alle bemanningsleden hebben een diploma uitgegeven door de Spaanse koopvaardij. Tevens beschikken ze over de benodigde professionele opleidingen en cursussen voor specialisatie en veiligheid.

Zij kennen de omgeving als geen ander en hebben dankzij hun volharding en hun passie voor milieubescherming en voor de diersoorten die op en om de eilanden leven de "Blauwe Boot"-vlag in ontvangst mogen nemen (een speciale vergunning van het ministerie van toerisme van de Canarische Eilanden voor de observatie van walvisachtigen). Het bedrijf beschikt ook over de toestemming van het ministerie van milieu om walvisachtigen te observeren en is aangesloten bij het kwaliteitskeurmerk van Turismo Tenerife, dat de technische en professionele vaardigheden, evenals de kwaliteit van de dienstverlening en de maximale eerbied voor de dieren tijdens de observatie garandeert.

Het bedrijf komt gasten vanuit het zuiden van het eiland bovendien gratis ophalen.​

Adres
PICARUS SAILING CLUB
Rambla Dionisio González, 14 - Local A - Las Galletas 38260 ARONA