Marítima Acantilados

Pleziervaartonderneming in Puerto de Santiago

Nashira Uno is een catamaran met glazen bodem, zodat je op de twee of drie uur durende tocht kunt genieten van prachtig zicht op walvissen en dolfijnen.

Onze schepen brengen je na een korte trip van enkele mijlen uit de kust naar de leefgebieden van walvissen en dolfijnen. Met een beetje geluk zie je er ook schildpadden en vliegende vissen.

Zwem, duik of kijk door de doorzichtige scheepsbodem om te genieten van de onderwaterwereld. En let op de terugweg naar de haven ook op het prachtige uitzicht op de klippen. Eten en drinken zijn bij de prijs inbegrepen.

Een mooie optie is om Masca te bezoeken en door de spectaculaire kloof af te dalen naar de baai, om daar aan het water te ontspannen. Daarna laat je je door ons over zee ophalen en geniet je van het uitzicht op de grandioze kliffen en rotswanden op de terugweg naar Los Gigantes. Reserveer van tevoren en vergeet vooral je fototoestel niet.

Diensten

Ons bedrijf beschikt over 2 schepen voor het spotten van walvissen en dolfijnen: Eén motorcatamaran voor 50 personen en een modern schip voor 46 personen. Beide zijn zeer zeewaardig en ideaal voor dit soort activiteiten. Meer informatie vind je op onze website.
www.maritimaacantilados.com

1. Walvissen spotten 2. Privéverhuur
3. Trekking Masca
4. Zeevissen
5. Charter naar La Gomera

Adres
MARITIMA ACANTILADOS
Avenida José González Forte, 17 - Los Gigantes 38683 SANTIAGO DEL TEIDE
Fax.: 0034 922 86 27 25