Bicácaro Tenerife Adventour

Bicácaro Tenerife Adventour is een illusie die na vele jaren is gematerialiseerd: het proberen over te brengen van de milieu-, etnografische, erfgoed en historische waarden van het eiland. Zo werd het bedrijf geboren met de wens om met liefde en respect - en op een aangename en onderhoudende manier - het erfgoed van Tenerife en de Canarische archipel te laten zien, voornamelijk gebaseerd op respect voor het milieu, de lokale cultuur en eerlijke handel.

De professionals zijn afkomstig uit de sector van milieu-educatie, toerisme en interpretatie van het grondgebied met meer dan 10 jaar ervaring op de Canarische Eilanden en vele andere in verschillende plaatsen in de wereld: Italië, het Verenigd Koninkrijk, Nieuw-Zeeland en verschillende landen van Zuid-Amerika.

De service die zij bieden is ontworpen in verschillende talen en op een zodanige manier dat deze voldoet aan de verwachtingen van de reizigers, maar kan worden aangepast aan de wensen van de klant, zodat deze een onverwachte en onvergetelijke herinnering aan zijn verblijf op het eiland kan meenemen.

Diensten
​​

WANDELEN / MILIEU-EDUCATIE / TOERISTISCHE GIDS / VERANTWOORDELIJK EN DUURZAAM TOERISME​

Adres
BICÁCARO TENERIFE ADVEN TOUR
Urb. Mayber 30, San Cristóbal de La Laguna 38296 LA LAGUNA