Anaga Experience

Anaga Experience, dat voortkomt uit de diepste wortels van Tenerife, is een actief toeristisch bedrijf met een 100% lokaal project. De belangrijkste zakelijke waarde is om de realiteit van de Canarische cultuur op een alternatieve manier aan de bezoeker te laten zien, waarbij massatoerisme wordt vermeden.

Door middel van getrainde en gespecialiseerde lokale gidsen brengen zij de gebruiken van hun generaties over via respectvolle, veilige en duurzame ervaringen met het milieu. Ervaringen die geschiedenis, natuur en gastronomie combineren en die de economie van de bestemming bevorderen. Hun specialiteit is het Anaga-massief, maar hun succes heeft hen uitgebreid naar andere delen van het eiland via wandelpaden, culturele bezoeken en wateractiviteiten.

Ze hebben een officiële school van stand up paddle in een van de meest erkende stranden van Tenerife: Las Teresitas. Een school om te genieten van talrijke activiteiten die, op verschillende momenten van het jaar, gecombineerd worden met ervaringen van ontspanning en gastronomie in de kiosken van het strand.

Diensten

- Gecertificeerde officiële gidsen in het Engels, Spaans, Duits en Frans

- Trekking

- Rondleidingen

- Pico Teide met vergunningen

- Pico Teide met kabelbaan

- Ster Waarneming

- Gepersonaliseerde Excursies

- Cursussen van stand up paddle

- Huur van stand up paddlev

- Kajakverhuur

- Overtochten

- Aquatische activiteiten in groepsverband

Adres
ANAGA EXPERIENCE
C/ Matilde Martín, 17 - 1-A 38006 SANTA CRUZ DE TENERIFE