Waarom Tenerife?

Tenerife Select

1. Heel dichtbij

Twee comfortabele internationale luchthavens, de ene in het noorden en de andere in het zuiden van het eiland met de beste dienstverlening en een perfecte ligging.

Het is slechts twee uur vliegen van het Spaanse vasteland en iets meer dan vier uur naar andere voornameuropese hoofdsteden.

2. Altijd de perfecte temperatuur

De temperatuur is meer dan alleen maar een pluspunt voor Tenerife Het is er altijd zacht en aangenaam, het hele jaar door is het er gemiddeld 22 graden Celsius en het regent er weinig

Op het eiland komen verschillende microklimaten voor, zodat er altijd wel een plekje op het eiland is waar de zon schijnt. Vergeet het niet: hier is het altijd lente.

3. Kwaliteit en uitmuntendheid

De hotels en de recreatievoorzieningen behoren tot de beste ter wereld.

Je zult in heel Europa geen betere toeristische infrastructuur vinden. Dat zie je ook aan de acht golfbanen, allemaal even verschillend en aantrekkelijk, en de amusements- en culturele activiteiten.

4. De meest exclusieve villa's

Zeer exclusieve villa'sEen goed alternatief om met meer privacy te genieten van een perfect verblijf op het eiland. Het aanbod is onverbeterlijk. Alle villa's zijn met een uitgelezen smaak ingericht en voorzien van alle details.

Boek de diensten van een butler of kok, een aromatherapiebad à la carte of neem een verfrissende duik in je privé-zwembad.

5. Unieke ervaringen

Ontdek de duizend en één mogelijkheden.

Ontdek charmante dorpjes en gehuchten uit de 16e eeuw. Laat een expert je langs de sterrenhemel voeren of proef de beste cocktails terwijl de zon ondergaat boven de Teide-vulkaan.

Varen tussen dolfijnen en walvissen, over het eiland vliegen in helikopter, wandelen tussen vulkanen. enz. De mogelijkheden zijn eindeloos.

6. Een 10 voor shopping

Wandelstraten en winkelcentra vol exclusieve boetieks met de beste merken waar je de tassen, de horloges, de parfums of de schoenen kunt vinden die zo goed bij je passen.

Je kunt je zelfs laten begeleiden door een personal shopper om niets te missen. Vergeet niet dat de btw (IGIC) hier lager is dan in de rest van Europa.

7. De beste wellnesscentra

Schitterende wellnesscentra waar je je met allerlei behandelingen kunt ontspannen. Geniet van de buitenfaciliteiten: bubbels, massages of een verkwikkende ijsgrot temidden van tuinen of bij de zee.

Probeer eens vulkanische stenen, algen, chocoladetherapie en wijntherapie, goud en heel exclusieve producten. En nog een tip: het fruit op het eiland is overheerlijk: pure smaak en vitaminen.

8. Uitgelezen gerechten

De lokale keuken is eenvoudig maar overheerlijk. Je vindt er ook heel selecte restaurants waar chefs met internationaal prestige hun creaties aanbieden in een unieke omgeving. Veel van hen hebben Michelin-sterren of Repsol-zonnen, of hebben excellente beoordelingen gekregen in vooraanstaande gastronomische tijdschriften.

Je zal versteld staan van de wijnen van het eiland met hun heerlijk vulkanische karakter. Neem deel aan een proeverij tussen de wijnranken. Je zult versteld staan van het boeket!

9. Bruiloften

BruiloftenUitzonderlijke locaties, heel anders en origineel, waar je de ceremonie desgewenst in open lucht en in elk seizoen kunt vieren.

Laat je bijstaan door een weddingplanner of laat de organisatie over aan het hotel. Kies een exclusieve plek, een landgoed, een koloniaal paleis, een mooie wijnkelder of spectaculaire tuinen.

10. Medisch toerisme

Moderne centra met alle specialisten en de beste professionals en de belangrijkste Europese certificeringen.

Voor behandelingen of 24 uur per dag medisch toezicht in je eigen taal en desgewenst in je villa of hotel Je kunt je vakanties combineren met een volledige check-up, een operatie of een gezondheids- of esthetische behandeling.