9 redenen waarom Tenerife een eersteklas bestemming voor medisch toerisme is

Tenerife Health Destination

  1. Tenerife biedt u de mogelijkheid om te genieten van de uitstekende toeristische voorzieningen en tegelijkertijd een medische of chirurgische behandeling te ondergaan.
  2. Het beschikt over moderne zorgvoorzieningen die gebruikmaken van de meest geavanceerde technologie en die voldoen aan de strengste medische keuringseisen in de Europese Unie.
  3. Het beschikt over een uitgebreid netwerk van hoogopgeleide professionals met ruime nationale en internationale ervaring.
  4. De behandelingen die in de zorgcentra op Tenerife worden aangeboden bieden belangrijke financiële voordelen vergeleken met de meeste Europese en Amerikaanse landen, bij een gelijkwaardige kwaliteit.
  5. Persoonlijke dienstverlening in de zorgcentra, met tolkdiensten in acht talen.
  6. Complete zorgpakketten die overal in voorzien, waaronder het transport, accommodatie voor de patiënt en begeleiders, enz., zowel vóór, tijdens als na de medische behandeling.
  7. Vliegverbindingen met ongeveer 150 bestemmingen, met name in Europa, maar ook met Amerika en Afrika, zodat het eiland makkelijk en snel bereikbaar is.
  8. Een bevoorrecht klimaat, met een gemiddelde jaartemperatuur van 23 graden, een wonderbaarlijke natuur, alsook een zeer uitgebreid aanbod aan recreatievoorzieningen waaronder een groot aantal wellnesscentra, waardoor Tenerife de ideale plek is om uit te rusten na een behandeling of operatie.
  9. Tenerife beschikt over twee academische ziekenhuizen waar de studenten van de Faculteit Geneeskunde van de Universiteit La Laguna worden opgeleid, wat een garantie vormt voor het wetenschappelijke niveau van de zorgsector.
​​​​