OCÉANO Hotel Health Spa

OCÉANO Hotel Health Spa – Tenerife ligt direct aan zee, op een uitgelezen plek in de natuur. Het hotel en de Health Spa combineren een vakantie met een reeks preventieve en herstellende geneeskundige behandelingen. Geniet van de kracht van de natuur en de Atlantische oceaan, de gastvrijheid, het uitgebreide aanbod aan therapieën en behandelingen, de ontspanning en de vitaliteit tijdens uw verblijf in OCÉANO. Hier heeft de tijd in zijn eigen natuurlijke ritme om zo de nadruk te leggen op het allerbelangrijkste: leef in het heden en in harmonie met de natuur, schoonheid en met uzelf.

Hotel OCÉANO beschikt over 91 studio's en suites, de meerderheid hiervan met eigen balkon en prachtig uitzicht over de Atlantische oceaan en de indrukwekkende top van de Teide. In de tuin kunt u tot rust komen onder de palmbomen, een verfrissende duik nemen in het verwarmde zwembad met zeewater of ontspannen in de jacuzzi.

Restaurant OCÉANO biedt een gezonde keuken op basis van verse producten, bij voorkeur van eigen bodem. Om zelfs de grootste fijnproevers te verwennen besteden we altijd veel zorg aan de minutieuze bereiding. Uiteraard vindt u op onze menukaart vis en schaal- en schelpdieren, evenals vlees en gevogelte in de meest diverse bereidingen. De vegetarische gerechten worden met dat extra beetje creativiteit verzorgd. Geniet van het ontbijtbuffet met vers fruit van het eiland, typische geitenmelkproducten uit La Punta en andere lekkernijen.

Adres
OCÉANO HOTEL HEALTH SPA - TENERIFE
C/ OCEANO PACIFICO, 1. PUNTA DEL HIDALGO 38240 LA LAGUNA
Fax.: 0034 922 15 63 52