Hotel Bahía del Duque & Bahía Wellness Retreat

Gelegen aan de oevers van de Atlantische Oceaan, biedt het iconische en internationaal bekende Bahia del Duque Hotel een idyllische natuurlijke omgeving die een traditioneel 19e eeuws Canarisch koloniaal dorp herschept. Een authentieke oase van exclusiviteit en persoonlijke service waarin het uitstekende culinaire aanbod opvalt en de buitengewone Wellness Retreat Bay, een oase van rust in het hart van het hotel.

Deze unieke ruimte, met een uniek circuit van thalassotherapie in de open lucht, omgeven door spectaculaire tuinen, is een heiligdom van ontkoppeling dat een wereld van ontspannende en revitaliserende ervaringen biedt.

Wellness Retreat Bay heeft een team in de voorhoede van wellness, wat u de mogelijkheid geeft om 360° te genieten van een wellness ervaring. Gezondheid en energie worden gecombineerd met de beste holistische rituelen om u te helpen de beste versie van uzelf te krijgen.

Deskundige therapeuten en specialisten in fysiotherapie, osteopathie, acupunctuur, waterfysiotherapie, fysieke en sportieve wederaanpassing, cellulaire en orthomoleculaire voeding, fitness, meditatie en yoga begeleiden de gast op weg naar herstel en welzijn, versterking en evenwicht tussen lichaam en geest.

De voedings- en dieetdienst onder leiding van de sportgeneeskunde- en voedingsdeskundige Juan José González Santiago werkt met geavanceerde instrumenten zoals het Steck-systeem of de Tanita 980 lichaamsanalyse, waarmee het een uitgebreid, gepersonaliseerd onderzoek uitvoert om een voedingsplan op te stellen dat geschikt is voor stressbeheersing, de preventie van veroudering of het herstel van blessures.

Adres
GRAN HOTEL BAHIA DEL DUQUE RESORT
Avda. Bruselas, s/n. Costa Adeje 38660 ADEJE
Fax.: 0034 922 74 69 16