Medical Spa By Spawellplus

Een concept van gezondheid en schoonheid waarbij de spa wordt gebruikt als een omgeving van ontspanning en intimiteit, zodat het resultaat van de esthetische medische behandeling bijzonder effectief is. Het geheim ervan ligt in het verzorgen van het lichaam van binnenuit. Een unieke gezondheidservaring met veel aandacht en eerste klas.

Spawellplus, een bedrijf dat gespecialiseerd is in wellness en schoonheid, heeft momenteel tien spa's die geïnspireerd zijn door de filosofie van fengshui en gevestigd zijn in emblematische hotels op het eiland, zoals het Gran Hotel Roca Nivaria, het Sheraton La Caleta Resort & Spa of het Hotel Riu Garoé, onder andere. Centra uitgerust met ruime faciliteiten en een selecte catalogus van behandelingen die u uitnodigen om in alle rust en met de vijf zintuigen in contact te komen.

Spawellplus heeft een prestigieus esthetisch medisch team, fysiotherapeuten, voedingsdeskundigen, osteopaten, therapeuten en schoonheidsspecialisten die zich inzetten voor een uitstekende service. Hooggekwalificeerd personeel en ondersteund door meer dan 20 jaar ervaring. Bovendien is er alle comfort van een Spa & Hotel: ophalen op de luchthaven of thuis, VIP-diensten, privacy en intimiteit, beschikbaarheid om te worden begeleid of te helpen met het gezin, accommodatie, maaltijdservice, fitnessruimte, enz.

Waar zijn uw centra gevestigd? Er zijn momenteel 11 kuuroorden in de gemeenten Adeje, Arona, La Laguna, Puerto de la Cruz, en Santiago del Teide.

Diensten

Medical Spa (esthetische geneeskunde behandelingen), fysiotherapie, waterfysiotherapie, osteopathie, voeding, ontspannende massages en oosterse massages.​

Adres
SPAWELLPLUS
Avenida Adeje 300, s/n 38678 ADEJE