Waarom Tenerife?

Tenerife Golf

1. Het klimaat

De gemiddelde jaartemperatuur van 23 graden Celcius op Tenerife is uitzonderlijk en zeer aangenaam. In de zomer kun je golfen in een korte broek en polo. En in de winter? Natuurlijk ook in de winter!De lente op het eiland loopt van januari tot december

2. De banen

Het ontwerp van de golfbanen op Tenerife vormt een afspiegeling van golfpersoonlijkheden uit alle tijdperken. Donald Steel, Severiano Ballesteros en Dave Thomas hebben bij elke hole al hun ervaring moeten gebruiken en hebben elk dalletje en elke heuvel optimaal weten te benutten.

3. De klantenservice

De klant is de bestaansreden van de golfbanen, de hotels, enz. daarom heeft het personeel dat er werkt, zich zorgvuldig voorbereid om de spelers op een onberispelijk professionele manier bij te staan, zoals ze verdienen.

4. Hotelvoorzieningen

De inspanningen om een topbestemming te blijven, hebben op Tenerife hun vruchten afgeworpen. Je beschikt er over de modernste 4- en 5-sterrenhotels in Spanje en Europa. Bovendien liggen veel van deze accommodaties direct aan de banen, een luxe voor golfers.

5. Vriendelijkheid

Waarom zijn de mensen op Tenerife altijd zo goedgeluimd? 50% is genetisch, de andere 50% zal aan het klimaat liggen. De bewoners van het eiland worden met een glimlach geboren, en golf spelen terwijl je door vriendelijk personeel bediend wordt, maakt alles zoveel leuker en aangenamer.

6. Internationale luchthavens

Kaarten zouden gebaseerd moeten zijn op hoelang het duurt om ergens te komen. Tenerife heeft twee internationale luchthavens waarvan de reistijd naar de voornaamste Europese steden (Tenerife heeft verbindingen met zo'n 150 steden) tussen de twee en vier uur bedraagt.

7. Diensten

Op Tenerife kun je je clubs huren (of ze laten repareren als ze kapot gaan), maar ook trolleys, het vervoer naar de golfbaan en doorgaans alles wat je nodig hebt voor een complete ervaring.

8. Veiligheid op de bestemming

Tenerife is Spaans grondgebied en maakt deel uit van de Europese Unie waar zeer strenge veiligheidsnormen gelden. Dit betekent dat burgerbescherming en medische zorg van dezelfde kwaliteit zijn als in elk ander deel van Europa. En een zacht en rustig klimaat zonder risico's of verrassingen.

9. Tenerife, een toegankelijke bestemming

Aangezien je niet 100% van je tijd gaat golfen, kun je ook van de rest van Tenerife genieten: gastronomie in restaurants met Michelin-sterren, stranden, winkelcentra, werelderfgoedsteden, El Teide of walvissen spotten. Golf en Tenerife, oftewel 'het perfecte koppel'.