Canarische Kaasmarkt Pinolere 2024

06 april 2024
07 april 2024

In het Etnografisch Museum en Park Pinolere in La Orotava wordt op 6 en 7 april voor de dertiende keer deze gastronomische markt gehouden. Dit jaar is het motto Drie op een Rij. De Culturele Vereniging Pinolere organiseert ook dit jaar deze markt weer, die in het teken van de kaas staat. Er zijn stands waar kaas geproefd en gekocht kan worden. De meest gerenommeerde kaasfabrikanten van de Canarische Eilanden zijn vertegenwoordigd, waaronder de Queseria Cortijo de Pavon de Guía (Gran Canaria).

Bij aankoop van twee toegangstickets krijg je bij de stand van de kaasmakerij Quesería Benijos een stuk kaas van de Quesería Benijos (La Orotava) aangeboden.

 

Adres
Canarische Kaasmarkt Pinolere 2024
Museo y Parque Etnográfico Pinolere C. Alzados Guanches, s/n, 38310 Pinolere, La Orotava