Cruz Cafuné

06 april 2024
06 april 2024

De bekendste zanger en rapper uit de urban scene van Tenerife geeft op 6 april in het Recinto Ferial van Tenerife een concert met de nummers van zijn laatste album Me Muevo Con Dios. Dat zijn hoofdzakelijk rapnummers, maar ook andere stijlen, zoals de Jersey Club, reggaeton en R&B.

Carlos Bruña Zamorín, beter bekend als Cruz Cafuné, maakte deel uit van het Canarische collectief BNMP (Broke Niños Make Pesos), maar sinds 2018 heeft hij een solocarrière. Zijn samenwerking met Don Patricio van Contando Lunares was zonder twijfel een omslagpunt in zijn carrière als artiest.

Voor zijn nieuwste album, Me muevo con Dios, heeft hij samengewerkt met artiesten van formaat onder wie Westside Gunn (USA), Miky Woodz (PR), Quevedo (ES), LaBlackie (ES), Hoke (ES), Chita (ARG), Kris Floyd (PR) en La Pantera (ES).

Diensten

Datum: 6 april

Waar: Recinto Ferial van Tenerife (Santa Cruz de Tenerife)

Aanvangstijd: 21.00 uur

Tickets uitverkocht

Voor meer informatie: https://cruzcafune.es/

Adres
Cruz Cafuné
Recinto Ferial de Tenerife
Avda. de la Consitución, 12
38005 Santa Cruz de Tenerife