Spring Surfest Las Américas Pro 2023

25 november 2023
08 december 2023

Van 25 november t/m 8 december komen de beste Europese surfers naar Arona om deel te nemen aan een van de drie officiële wedstrijden. Voor het zesde opeenvolgende jaar vormt Playa de las Américas het epicentrum van het Europese surfen. Hier komen sport, cultuur, sociale activiteit en milieubescherming samen.

Las Américas Open is een gezamenlijk initiatief van de Europese, Spaanse en Canarische Surf Federaties. De opening van de competitie vindt plaats van 25 t/m 28 november. Van 28 november t/m 3 december vindt vervolgens de tweede editie plaats van Las Américas Pro Euromaster Open of Surfing. Tot slot is er van 3 t/m 8 december de tweede editie van de Eurokids voor de surfende jeugd.

Adres
Spring Surfest Las Américas Pro 2023
Playa de Las Américas (Arona)