Zeventiende Internationale Clownbaret Festival - (FIC) 2023

02 oktober 2023
05 oktober 2023

Het zeventiende Internationale Clownbaret Festival (FIC) tovert de Canarische Eilanden ook dit jaar weer om tot de hoofdstad van de komedie. De editie van 2023 telt 120 activiteiten en voorstellingen in de openlucht, door 26 internationale, nationale en lokale gezelschappen, met zelfs premières op nationaal en regionaal niveau. Het programma vindt verspreid plaats over ruim twaalf locaties op Tenerife.

Een unieke kans om de meest prominente clowns van dit moment te zien en dit artistieke genre onder de aandacht te brengen. Er zijn voorstellingen van topniveau uit Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Duitsland, Chili, Argentinië, Frankrijk en België, naast optredens van beroemde regionale en nationale clowns.

 

 

Adres
Zeventiende Internationale Clownbaret Festival - (FIC) 2023
Varios teatros de Tenerife: