Zevende Muren van de Hel Zwemwedstrijd

29 oktober 2023
29 oktober 2023

De afdeling Sport van de beroemde Gemeente van de Historische Plaats Santiago del Teide organiseert de zevende editie van deze zwemwedstrijd, waarvoor punten te verdienen zijn voor de Canarische Cup voor Open Water.

In deze unieke natuurlijke omgeving van Los Acantilados de Los Gigantes kan er uit twee afstanden gekozen worden. De korte afstand van 1,5 kilometer bestaat uit een ronde bij het strand van Los Guíos, die binnen een uur afgelegd moet worden. De lange afstand van 6,5 kilometer, die binnen drie uur afgelegd moet worden, start aan het strand van Masca en heeft de finish aan het strand van Los Guíos. Het maximale aantal deelnemers voor beide afstanden afzonderlijk is 200.

 

Adres
Zevende Muren van de Hel Zwemwedstrijd
Los Gigantes (Santiago del Teide)