Groot Acrobatiekcircus uit China

19 oktober 2023
22 oktober 2023

Het prestigieuze Groot Acrobatiekcircus uit China komt met een voorstelling vol magie en talloze ongelooflijke nummers met meer dan dertig artiesten in de arena, inclusief Olympische medaillewinnaars en medewerkers van het Circo del Sol.

De show omvat een combinatie van acrobatiek acts, dans en theater, in een fantasieverhaal verdeeld over vier akten. In artistiek en technisch opzicht een grote productie, waarvoor meer dan 600 met de hand gemaakte zijden kostuums nodig waren.

Het is een ontroerend verhaal dat oud en jong tot dromen aanzet. Het wordt verteld door middel van dans, uitbeeldingskracht van de artiesten, jongleren, acrobatiek acts, choreografieën op het ritme van Aziatische zang, kleurrijke kostuums en een doordacht belichtingsplan.

 

Adres
Groot Acrobatiekcircus uit China
Auditorio de Adeje Calle Universidad de la Laguna, 38670, Adeje