Children of the 80's – Corona

16 september 2023
16 september 2023

Dit populaire evenement met muziek uit de jaren tachtig vindt plaats op 16 september in het Hard Rock Hotel Tenerife. Er worden nummers ten gehore gebracht van de grootste internationale artiesten uit die tijd.

Dit jaar treedt de succesvolle artieste van dance music, Corona, op. Olga de Souza, haar echte naam, werd in 1994 beroemd met haar single Rhythm of the Night, die in de discotheken een klassieker werd. Andere nummers die in 1995 een hit werden, zijn Baby Baby, Try Me Out en I Dont Wanna Be a Star. Daarnaast staan op het programma de spectaculaire ontdekking Dream3Team Reload en de energie van de dj's Puretas Party.

Adres
Children of the 80's – Corona
Hard Rock Hotel Tenerife Avenida Adeje 300, Av. Playa Paraiso, s/n, 38678 Adeje