Luz Casal (Mujeres World Fest)

26 augustus 2023
26 augustus 2023

In de tweede editie van het Mujeres World Fest festival op 26 augustus treedt Luz Casal op in het kader van de fiesta de clausura (het slotfeest). Ze was de patrones van de eerste editie van het festival in 2022, toen ze een prijs ter erkenning van de vrouwelijke carrière kreeg van de Canarische artieste Isabel Delgado.

Luz Casal is een van de meest gewaardeerde solisten van de Spaanse popmuziek. Zij kan bogen op een lange, succesvolle carrière en is bekroond met de Rolling Stone Prijs voor haar bijdragen aan de rockmuziek, de Latin Grammy ereprijs en de Franse Kunstmedaille. Nummers als Loca, Te dejé marchar en No me importa nada zijn inmiddels klassiekers geworden.

 

Adres
Luz Casal (Mujeres World Fest)
Campo de Golf Costa Adeje C. Alcojora, s/n, 38670, Adeje