Taoro Zomerfestival 2023

01 augustus 2023
05 augustus 2023

Begin augustus vindt dit culturele festival plaats, dat de traditie van het openluchttheater in ere herstelt. Theater onder de blote hemel met een programma vol grote nationale dramastukken, met het Parque de la Sortija van Puerto de la Cruz als schitterend decor. Dit jaar verdient de aanwezigheid van de Amerikaanse John Malkovich speciale vermelding. Hij treedt op met zijn muzikale lyrische werk The Infernal Comedy.

Wat deze voorstelling onderscheidt van andere toneelstukken in de openlucht op het eiland, is vooral de pedagogische kracht, het onmiskenbare niveau van de vertolkers en de kwaliteit van de woorden die gericht worden tot een publiek dat ver van deze context af staat. Dat is te danken aan de diversiteit aan voorstellingen in het programma.

Adres
Taoro Zomerfestival 2023
Puerto de la Cruz