International Ocean Film Tour 2023

14 juli 2023
14 juli 2023

Voor de vierde keer wordt in Spanje het grootste oceaanfilmfestival van Europa gepresenteerd. Al 17 jaar lang vertoont de International Ocean Film Tour zorgvuldig geselecteerde films en documentaires uit de zeven wereldzeeën op het witte doek.

Dit festival voor milieubewustzijn keert terug naar de Canarische Eilanden dankzij het lokale productiebedrijf Kinema Producciones met als doel de bescherming, verdediging en het behoud van de oceanen te promoten. Op het programma staan titels als The Prower of Activism (2022) van Steve Pasvolski; No Limits (2023) van Kilian Glassner, Fabian Gruber, Adrian Strohmer, Anna Meck; Facing Monsters (2021) van Decano Bentley; en George and the Whales (2019) van Nessim Stevenson, onder andere.

Adres
International Ocean Film Tour 2023
Teatro Guimerá
Plaza Isla de la Madera
38003 Santa Cruz de Tenerife