Europese Dag van de Muziek op de Canarische Eilanden (DEM)

01 juli 2023
01 juli 2023

De Europese Dag van de Muziek (DEM) op de Canarische Eilanden bestaat in 2023 11 jaar en is daarmee het meest ambitieuze evenement in zijn geschiedenis. Dit jaar vindt het gelijktijdig plaats op drie locaties: Puerto de la Cruz, Las Palmas de Gran Canaria en Arrecife.

Het evenement in Puerto de la Cruz, dat plaatsvindt op het voorplein van de Santa Bárbara batterij, heeft een concert van Alien Tango, een band uit het Verenigd Koninkrijk die opvalt door zijn psychedelische, glam, hiphop en oriëntaalse invloeden. De Madrileense band Tiburona zal er ook zijn, die jaren zeventig kitsch esthetiek en garage yeyé combineert met frisse en wraakzuchtige teksten. De line-up wordt gecompleteerd door twee opkomende Canarische acts, Ya No Te Quiero en Drûpe, en de avond wordt afgesloten door de Canarische DJ's We Are Trash.

 

Adres
Europese Dag van de Muziek op de Canarische Eilanden (DEM)
Puerto de la Cruz