Sting

03 juni 2023
03 juni 2023

De Britse artiest komt op 3 juni als onderdeel van zijn nieuwe concerttournee My Songs 2023 naar Tenerife. Tijdens dit optreden zingt hij de beste nummers uit zijn muzikale solocarrière en uit zijn tijd met The Police.

Tijdens deze tournee, die wordt bestempeld als een muzikale reis door het leven van de artiest, wordt Sting begeleid door een band die elektrische rockmuziek maakt. De naam van de tournee verwijst naar de titel van zijn veertiende album My Songs uit 2019, waarop nieuwe versies staan van eerder uitgekomen nummers.

De nu al legendarische Sting kan bogen op een succesvolle muzikale carrière die in 1971 begon. Er zijn al meer dan honderd miljoen exemplaren van zijn albums verkocht en hij heeft talloze onderscheidingen gekregen. Zo heeft hij 17 Grammy Awards gewonnen en een Oscarnominatie in 2017 in de categorie Best Original Song.