Fiestas de San Pedro Apóstol El Sauzal 2023

15 juni 2023
02 juli 2023

El Sauzal organiseert zijn patroonsfeesten ter ere van San Pedro Apóstol met een programma voor elk wat wils in een feestelijke en vrolijke sfeer. De evenementen beginnen op 15 juni op het Plaza de San Pedro met de Viering van Wereld Tapas Dag en een van de belangrijkste evenementen is de Gala Verkiezing van de Volwassen Koningin op 23 juni.

Donderdag 29 juni is de Dag van St. Petrus de Apostel wanneer de viering van de Eucharistie en het afscheid van het beeld van Onze Lieve Vrouw van de Engelen met de fakkelprocessie naar haar kluizenaarshut plaatsvindt. Het programma loopt door tot 2 juli, de Belangrijkste Dag van de Festiviteiten, met verschillende activiteiten zoals het Variété Festival, de traditionele Afdaling van de Boog en de Cucaña en de processie met de beeltenis van San Pedro Apóstol en het aanbieden van Vuurwerk.

Adres
Fiestas de San Pedro Apóstol El Sauzal 2023
El Sauzal
Fax.: 922 570 973