MUECA 2023 - Internationaal Straatkunstfestival

11 mei 2023
14 mei 2023

Het Internationaal Straatkunstfestival van Puerto de la Cruz, beter bekend als MUECA, wordt in 2023 voor de 21ste keer gehouden en is een van de belangrijkste evenementen voor alle leeftijden van de Canarische Eilanden. Met diverse culturele uitingsvormen als theater, magie, muziek, dans, performance en circus wordt de band tussen inwoners van de stad en toeristen versterkt.

Al sinds het begin heeft het festival de nadruk gelegd op het programmeren van voorstellingen door nationale gezelschappen op de belangrijkste festivallocaties en deel uitmakend van het ruime aanbod aan voorstellingen door groepen van de Canarische Eilanden en internationale gezelschappen. De voorstellingen vinden allemaal op straat plaats in Puerto de la Cruz en dompelen zo het publiek onder in de wereld van kunst, cultuur en creativiteit.

 

Adres
MUECA 2023 - Internationaal Straatkunstfestival
Puerto de la Cruz