GastroCanarias 2023

23 mei 2023
25 mei 2023

De Gastronomische Salon van de Canarische Eilanden, beter bekend als GastroCanarias, wordt gehouden in het Beursgebouw van Tenerife (Recinto Ferial). Verwacht wordt dat het weer een niet te missen ontmoetingsplaats voor professionals wordt en een platform voor de verbreiding van alles op het gebied van Canarische gastronomie en horeca.

Op een oppervlakte van zo'n 17.000 vierkante meter beschikt de zesde editie over 217 exclusieve stands. Er zijn twee ruimtes gewijd aan het perfectioneren en up-to-date maken van de kennis van professionals en aan kennisverwerving door studenten, namelijk de Aula Makro, die voor het eerst buiten de congressen Madrid Fusion, Gastronomie en Voeding naar de Canarische Eilanden komt, en de traditionele Aula Hecansa – GastroCanarias.

Ook zijn er workshops. masterclasses shows-cookings en proeverijen van producten, zoals twaalf kampioenschappen: zeven uit de keuken en vijf uit de cocktailbar.

 

Adres
GastroCanarias 2023
Recinto Ferial de Tenerife
Avda. de la Consitución, 12
38005 Santa Cruz de Tenerife