Ex-istencia. Roberto Batista

01 februari 2023
05 maart 2023

In het Museum voor Schone Kunsten is de tweede serie te zien van het Re-sistencia project van de schilder Roberto Batista uit La Palma. De tentoonstelling met de titel Ex-istencia, de opvolger van Des-ignación, bestaat uit 31 werken van groot formaat en diverse aquarellen. De schilder heeft meerdere jaren aan dit project gewerkt. Deze nieuwe tentoonstelling omvat slechts een derde deel van de gehele productie.

Deze docent schilderen van de faculteit der Schone Kunsten van Santa Cruz de Tenerife en docent beeldende en visuele vakken in het middelbaar onderwijs werkt in San Cristóbal de la Laguna. De meest in het oog springende thema's in zijn werk zijn het verlies van identiteit, vergetelheid en onverschilligheid.

 

Diensten

Datum: 1 februari t/m 5 maart

Waar: Gemeentelijk Museum Voor Schone Kunsten (Santa Cruz de Tenerife)

Openingstijden:

dinsdag t/m vrijdag: 10.00 tot 20.00 uur

Zaterdag en zondag: 10.00 - 15.00 uur

11 februari en 4 maart (rondleiding): 12.00 uur

Toegangsprijs: gratis toegang

Voor meer informatie: http://robertobatista.com/galleries/exposicion-ex-sistencia