Wereld Vrouwenfeest Costa Adeje

27 augustus 2022
27 augustus 2022

Als eerste muziekfestival in Spanje en een van de eerste ter wereld slecht dit feest een hindernis door de vrouw zichtbaar in de schijnwerpers te zetten op alle gebieden. Aan dit feest kan iedereen in de samenleving deelnemen. Het is een lofzang aan gelijkheid, met muziek, cultuur, literatuur, film, duurzaamheid enz.

Het aandeel van vrouwen op de programmering van muziekfestivals is wereldwijd erg gering, aldus signaleert de vereniging voor Vrouwen en Muziek. Daarom treden er op de eerste editie van dit festival uitsluitend vrouwelijke artiesten op. In de toekomst zullen er ook mannelijke artiesten optreden, om gelijkheid in de hele samenleving onder de aandacht brengen. Dit jaar zijn er optredens van onder anderen Mala Rodríguez, Mon Laferte, Guitarricadelafuente, Silvana Estrada, María José Llergo, Caracoles en Dj Kali.