Oscar D'León + Gilberto Santa Rosa + Laritza Bacallao - Cook Music Fest 2022

23 juli 2022
23 juli 2022

Het Cook Music Fest is onderdeel van de Grote Julifeesten van Puerto de la Cruz en wordt dit jaar op 23 juli gevierd. Een van de muzikale optredens is dat van Oscar D'León, singer-songwriter en musicus uit Venezuela, die beschouwd wordt als een van de grote vertegenwoordigers van de salsa en de Caraïbische muziek. Hij kan bogen op een rijke muzikale carrière en is onder meer winnaar van de Grammy Award 2001 voor het Beste tropische salsa album.

Tijdens dit concert betreedt ook de Cubaanse zangeres Laritza Bacallao het podium, evenals de zanger Gilberto Santa Rosa uit Puerto Rico, die bij zijn fans beter bekend staat als El Caballero de la Salsa. Hij wordt beschouwd als een van de grootste vertegenwoordigers van zijn genre, met vijf Latin Grammy Awards en wereldwijd meer dan 3 miljoen verkochte exemplaren.